2014-07-05 uitslag en foto’s OTPM

05
jul
2014

Hallo allen,

Met 99 deelnemers in de uitslag, een regenbuitje, een spannende strijd in de diverse categorieën, met winnaars uit alle windstreken Delfzijl, Barendracht, Nijverdal, Haaksbergen, Heerhugowaard, Apeldoorn en Huizen, en ereprijzen voor o.a. de pupillen uit Burgsteinfurt, Krommenie, Rijssen, Almelo, Hilversum, Emmen, Hengelo en Enschede, was deze Open Twenste Pupillen Meerkamp een echte nationale wedstrijd.

Een woord van dank gaat uit naar allen die zich bereid hebben getoond, waarvan zelfs velen in de laatste week, om van deze pupillenwedstrijd een evenement te maken waar we met zijn allen vervolgens tevreden op kunnen terugkijken.

Rest ons nog jullie te wijzen op onze record indoorwedstrijd op zondag 26 oktober met ET. Voor de pupillen een driekamp, met sprint, kogel (pupillen C bal) en hoog en voor de junioren, senioren en masters, sprint, horden, kogel en hoog. Een mooie gelegenheid om in je huidige categorie je PR aan te scherpen.

Via deze link is de uitslag van de Open Twentse Pupillen Meerkamp beschikbaar uitslag site
Prachtfoto’s zijn te vinden via: Het Oog met wachtwoord: ACTION èn
op de fotopagina van AC Tion (onder Media).