Contributie januari (update)

16
jan
2012

In januari 2012 zal er naast de normale incasso voor de contributie (einde van de maand) ook nog een incasso worden gedaan voor de afdracht aan de Atletiekunie. Ook voor de leden vanaf junioren B welke een incassomachtiging voor de wedstrijdlicentie hebben afgegeven zal er een incasso worden gedaan. De laatste twee staan gepland voor 16 januari.

Zoals elk jaar heeft de Atletiekunie de bedragen voor de afdracht en de wedstrijdlicentie aangepast (verhoogd). De juiste bedragen voor 2012 zijn te vinden op:
Contributie
Wedstrijdlicentie

Door een administratieve fout is niet het juiste bedrag voor de afdracht geincasseerd. Dit geldt ook voor de leden die via incasso voor de wedstrijdlicentie betalen. Het tekort zal samen met de contributie aan het eind van januari geincasseerd worden. Hiertoe zal eenmalig het contributiebedrag voor iedereen met € 0,35 worden verhoogd. Voor de wedstrijdlicentie zal de verhoging voor junioren AB € 0,30 zijn en voor senioren € 0,50.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.

Jeugd overzichtspagina. Baanatletiek overzichtspagina. Wegatletiek overzichtspagina. Nordic Walking overzichtspagina. Nieuwsarchief.