De 38ste Herfstloop Twente op zondag 11 oktober

De 38ste Herfstloop Twente op zondag 11 oktober

11
okt
2015

Op Zondag 11 oktober a.s. vindt alweer voor de 38ste keer De Herfstloop Twente plaats, die ook dit jaar weer bol zal staan van nieuwe ontwikkelingen. Dit jaar zullen de volgende nieuwtjes hun opwachting maken:

  • Elektronische tijdregistratie en netto finishtijden op uitslagen.nl
  • Sponsoring van de Stichting Spieren voor spieren met de sponsorinkomsten van De Herfstloop
  • Een aangepast parcours voor de halve marathon om deze van 21,8 km naar 21,1 km terug te brengen. Deze loopt nu nog meer door natuurreservaat het Buurserzand. Klik hier voor meer informatie over de aangepaste route
  • Nieuwe parcoursborden – in Herfstloopstijl – voor kilometer- en richtingweergave
  • Een compleet nieuwe Herfstloopwebsite: www.herfstloop-twente.nl

Verder zullen de verschillende afstanden dit jaar – met 10 minuten verschil – apart van elkaar starten i.p.v. 2 minuten vorig jaar. Tevens zullen ten aanzien van de aankleding van het terrein nog veranderingen plaatsvinden om de sfeer te verhogen.

Op deze manier blijft De Herfstloop continu in beweging met jou. Lees hier meer over de nieuwe editie van De Herfstloop.
Een reactie op De 38ste Herfstloop Twente op zondag 11 oktober

  1. Frans Wijlens schreef:

    Heel mooi om te zien dat jullie de Herfstloop meer naar het publiek brengen. De wedstrijd verdient ook veel meer lopers dan tot nu toe het geval was al zit de stijgende lijn er wel goed in. Ik heb vele keren meegedaan en ook veel binnen onze club gepromoot dat het een mooie wedstrijd is. Het minpuntje wat ik al jaren ervaar is dat de afstanden wat incourant zijn maar meer nog dat de onderlinge kilometeraanduiding nog wel eens wat tekort schiet. Met de huidige technieken moet dat beter kunnen. Jullie mogen wel eens met mij contact opnemen om e.e.a. wellicht te verbeteren.

Reacties zijn gesloten.