De Herfstloop Twente op 12 oktober 2014

De Herfstloop Twente op 12 oktober 2014

12
okt
2014

Nog even nagenieten van de Singelloop die AC TION heeft georganiseerd, en dan staat die andere mooie loop al weer voor de deur: De Herfstloop Twente.

Dit jaar is er ook een Kidsrun

Laat jouw kinderen deelnemen aan de kidsrun – voorafgaand aan De Herfstloop – en laat ze ervaren hoe leuk atletiek wel niet is! AC TION beschikt over een goed uitgeruste trainingsaccommodatie met een officiële 400 meter atletiekbaan, waarop de Kidsrun gehouden wordt. Kinderen zullen zich op deze dag een echte kampioen voelen!

Onder leiding van René Stokvis, AC TION’s eigen Nederlands Kampioen (1500 meter indoor) zal er een warming-up plaatsvinden voor de kinderen, waarna er 2 ronden op onze atletiekbaan worden gelopen. Het is mogelijk voor ouders/verzorgers de twee ronden mee te lopen. De Warming-up zal om 10:15 uur beginnen op de baan van AC TION, dat is 15 minuten voor de start van de Kidsrun.

Wanneer u zelf ook mee wilt doen aan de Herfstloop Twente; voor vermaak van de kinderen wordt in de tussentijd door de vrijwilligers van AC TION gezorgd!

De Herfstloop Twente vindt plaats op 12 oktober 2014. Kijk voor alle informatie op Herfstloop-Twente.nl, ook  voor afstanden en starttijden,

Wegatletiek overzichtspagina.6 reacties op De Herfstloop Twente op 12 oktober 2014

 1. collin schreef:

  ronald van regteren wat een loper is het ook. topper

 2. Dick Siekmans schreef:

  Waar (welk adres) kan ik mijn startnummer afhalen. (halve marathon 12-10-2014)
  Mvrgr.
  Dick Siekmans

 3. Kirsten Postma schreef:

  waarom zijn de starttijden niet te vinden op de site?

Reacties zijn gesloten.