Enschede Marathon 2020 met korting

Enschede Marathon 2020 met korting

19
apr
2020

Op zondag 19 april 2020 wordt de Enschede Marathon weer georganiseerd! Om de regionale atletiekverenigingen te betrekken bij onze marathon biedt de organisatie jou, als lid van een atletiekvereniging de mogelijkheid om tot en met 27 maart gebruik te maken van 17,5 % korting.

Hoe krijg je deze korting? Bij inschrijving via het inschrijfformulier op onze website, kun je de kortingscode (op te vragen bij loopgroepen.action@gmail.com) invoeren bij de betaling. Het inschrijfgeld zal dan met 17,5% in mindering worden gebracht. Je betaalt nog minder dan het voorinschrijftarief. Deze korting is geldig tot en met 27 maart 2020.

Win geld voor jouw vereniging!
Schrijft jouw vereniging de meeste leden in voor de Enschede Marathon, dan wint jouw vereniging €150,-!** Dus trommel je clubgenoten op en wie weet winnen jullie dit mooie geldbedrag! Belangrijk hierbij is dat je tijdens de inschrijving bij stap 2 van 5 het kopje ‘Atletiekunie/NTB-leden’ invult. Doe je dit niet, dan telt jouw inschrijving niet mee in de telling.

Club Challenge
Zoals ieder jaar wordt ook in 2020 de Club Challenge gehouden. Een kampioenschap tussen de atletiekverenigingen op de hele marathon. De finishtijden van de drie snelste lopers tellen hierbij mee. Ga de uitdaging aan en schrijf je met minstens 3 clubgenoten in! Meedoen kan door een mail te sturen naar info@enschedemarathon.nl.

Al ingeschreven of geen vereniging vermeld? Wanneer je al ingeschreven staat voor één van de afstanden van de Enschede Marathon maar nog geen korting ontvangen hebt, kun je een mail sturen naar info@enschedemarathon.nl. Dan zorgen wij ervoor dat het kortingsbedrag wordt teruggestort op je rekening! Ook wanneer je je vereniging of lidnummer niet hebt vermeld kun je een mail sturen. Dan passen wij dit voor je aan.

Hopelijk zien we jullie in groten getale op 19 april aan de start van de Enschede Marathon 2020!

Met vriendelijke groeten,
Sandra Melief
Stichting Marathon Enschede

** Ook hier geldt, het aantal inschrijvingen tot en met 27 maart 2020!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.