Inschrijving Singelloop 2013 geopend!

Inschrijving Singelloop 2013 geopend!

19
mei
2013

Kijk voor meer actuele informatie op de website van de Singelloop.

Wellicht ben je het promotieteam van de Menzis Singelloop tijdens de Enschede Marathon tegen gekomen, want de inschrijving voor dit hardloopevenement is weer geopend! Ben jij tijdens de Enschede Marathon ook zo enthousiast geworden van al die lopers en duizenden toeschouwers langs de kant? Doe dan op zondag 8 september mee aan de Menzis Singelloop en ervaar hoe leuk het is om over de verkeersvrije singels van Enschede te lopen. Schrijf je nú in!

Je start en finisht in het Volkspark. De hele middag kunnen de lopers én het publiek hier genieten van de gezellig sfeer, de leuke activiteiten voor kinderen, een lekker broodje en een drankje!

Afstanden
Bij inschrijving maak je een keuze uit één van de volgende afstanden:

Menzis Singelloop – 8 km
Eshuis Accountants Bedrijvenloop – 8 km
De Woonplaats Dubbele Mijl – 3,2 km
Reggefiber Kidsrun – 800 m

Inschrijven
Schrijf je in op deze site, of op www.inschrijven.nl. Meld je nu aan en noteer alvast zondag 8 september in je agenda!

Nog niet helemaal fit?
Maakt niets uit! Je hebt nog ruim vier maanden de tijd om het trainen lekker op te pakken. Dit kun je op eigen houtje doen, maar nóg leuker is het om dit in groepsverband bij een vereniging te doen. AC TION – dé atletiekclub van Enschede – biedt beginners en gevorderden de mogelijkheid om meerdere keren per week op verschillende tijden te trainen. Neem een kijkje op deze site, of neem voor meer informatie contact op met Harry Dijk/RunnersWorld Enschede (Kuipersdijk 52), telefoon: 053-434 55 30, mail: info@runnersworldenschede.nl.

Wegatletiek overzichtspagina.