Marathon Zwolle debuteert op 30 september 2012

Marathon Zwolle debuteert op 30 september 2012

03
apr
2012

Zondag 30 september 2012 klinkt voor de eerste keer het startschot van de Marathon Zwolle. Naast de volledige 42,195 kilometer kunnen deelnemers er ook voor kiezen om in teams de afstand af te leggen in een duo-marathon (21,1 km) of quatro-marathon (10,5 km). Ook is er voor bedrijven de business run. Zowel vrouwelijke, mannelijke als gemengde teams kunnen zich inschrijven. Deelname aan het debuut van Marathon Zwolle is een mooie combinatie van hardlopen in een historische Hanzestad, groene en waterrijke omgeving, uitgestrekte uiterwaarden en starten op de middenstip van het FC Zwolle stadion.

De start van de Marathon Zwolle is zondag 30 september om 10.30 uur in het FC Zwolle stadion. De marathon van Zwolle is een duurzame marathon. Dit is op verschillende manieren zichtbaar en wordt ook bij de uiteindelijke realisatie merkbaar. Bij inschrijving van de marathon komt de deelnemer in aanraking met het duurzaamheidskarakter.

Parcours door IJsseldata
De uiterwaarden langs de IJssel en de groene omgeving bieden het prachtige decor voor de hardlopers. Het parcours is afwisselend en biedt voor ieder wat wils. Starten in het FC Zwolle stadion, door de oude binnenstad van Zwolle via de uitgestrekte natuur door de polder richting Kampen en via de nieuwe Hanzeboog over de IJssel weer terug naar Zwolle.

Business run
Deelname aan de Marathon Zwolle kost € 375,- per business run team (4 personen). Deelnemers van de business run krijgen hiervoor een exclusieve behandeling zoals gebruik van kleedkamers, massage, etc. De businessrun lopers worden in aparte busjes van en naar de wisselpunten gebracht. Ook ontvangen de deelnemers aan de businessrun een gratis T-shirt. Deelnemen aan de business run van Marathon Zwolle en gezamenlijk trainen draagt bij aan een goede, sportieve sfeer in de eigen organisatie.

Goede doelen
De intentie is om na de marathon Zwolle een drietal goede doelen te steunen. Door deel te nemen aan de Business Run steunt u de drie maatschappelijke goede doelen.

Inschrijven
Inschrijven kan via de www.marathonzwolle.nl. Deelnemers die zich inschrijven voor 1 mei 2012 ontvangen een kaartje voor een FC Zwolle thuiswedstrijd (seizoen 2012-2013). Deze kaartjes worden samen uitgereikt met het startnummer op 30 september 2012. Schrijf je dus in vóór 1 mei 2012!

Over Marathon Zwolle
Meer informatie over de wedstrijd vindt u op www.marathonzwolle.nl.

Wegatletiek overzichtspagina.