Medaillewedstrijd 25 april 2015 bij AC TION

Medaillewedstrijd 25 april 2015 bij AC TION

25
apr
2015

De uitslagen staan hier: http://www.action48.nl/uitslagen/uitslag-1e-medaillewedstrijd-2015/

Foto’s met dank aan SISU: http://www.sisu.nl/berichten/fotos-1e-medaille-wedstrijd/

Hallo atleten,

Komende zaterdag, 25 april, vindt de eerste medaillewedstrijd plaats van het seizoen. Met een record aantal deelnemers van ruim 400 junioren en pupillen belooft het een drukke dag te worden. Via bijgaande link van het chronoloog vinden jullie het bestand met de deelnemerslijst, let op want de indeling is van 3 naar 2 groepen per categorie gegaan in een aantal gevallen.
Met een dergelijk groot deelnemersaantal was het in elkaar zetten van het chronoloog een enorme klus. Gezien het grote aantal deelnemers met als gevolg veel groepen zullen verzoeken om van groep te mogen wisselen niet worden gehonoreerd.

Chronoloog

Chronoloog_tion

De baan van Tion ligt er mooi bij, de trainsters en pupillen zijn klaar voor de eerste medaillewedstrijd morgen. Er is een record aantal inschrijvingen van 418 jongens en meiden die gaan strijden voor de goud, zilver en brons limieten.
Er is elektronische tijdwaarneming aanwezig en het weer zal overdag bewolkt, droog en zo’n 14 a 15 graden zijn met een lichte bries (kracht 3). Kortom het moet een mooie dag worden.
Door de grote hoeveelheid inschrijvingen staat er echter ook veel druk op de haalbaarheid van het chronoloog. Wij vragen dan ook van tevoren begrip van ouders en begeleiders:
Zorg dat jullie kids op tijd aanwezig zijn en help ons in het vlot doorlopen van de onderdelen. Alleen samen kunnen we er morgen een succes van maken!

medaillewedstrijd

Er is besloten om bij het hoogspringen voor de pupillen 2 pogingen per hoogte te doen en bij de junioren gaan we over op de Zwitserse methode, dus totaal 6 pogingen. Daarnaast is er een extra veld voor het balwerpen geregeld, veld 2, vanuit het clubhuis van AC TION gezien links achter het grijze clubhuis van de voetbalvereniging.

Hennie Klootwijk en Jasper Lohuis

Jeugd overzichtspagina. Baanatletiek overzichtspagina.7 reacties op Medaillewedstrijd 25 april 2015 bij AC TION

 1. Wout schreef:

  Ik vond het een leuke wedstrijd ik heb ook een pr gehaalt.

 2. Marloes Klumpers schreef:

  Ook namens AV-Haaksbergen bedankt voor de goed georganiseerde wedstrijd. Top hoe de vrijwilligers zich hebben ingezet om de grote groepen binnen de tijd hun onderdeel te laten doen! Volgende keer bij ons!

 3. Albert Horsman schreef:

  Complimenten voor de organisatie ,het was een prima georganiseerde wedstrijd met een strak chronoloog, het liep bijna niet uit en dat met meer dan 400 deelnemers, klasse. bedankt namens ASV Atletics. De 3e medaille wedstrijd is in Nijverdal

 4. Robert Terlouw schreef:

  Sluit me aan bij Rini Dennekamp. Prima georganiseerd vandaag. Bedankt daarvoor namens Spurt ’88.

 5. Rini Dennekamp schreef:

  Rik Hardon en medeorganisatoren, complimenten voor de prima georganiseerde wedstrijd vandaag! Meer dan 400 atleten en een chronoloog dat nauwelijks uitliep!!

 6. Rob Wechstapel schreef:

  Goedemorgen,

  Ik bekijk net de chronoloog voor de medaillewedstrijden voor morgen, maar klopt het dat ik daar de meisjes pupillen A – groep 3 mis? Ik zie wel MPA 1 en MPA 2.

  Met vriendelijke groet en tot morgen

  • Simon schreef:

   Er is een gewijzigde groepsindeling is daar het werken in 3 groepen chronologisch (?) / chronotechnisch (?) niet haalbaar bleek.
   Allen: tot morgen

Reacties zijn gesloten.