Mooie editie Menzis Singelloop Enschede 2014

Mooie editie Menzis Singelloop Enschede 2014

15
sep
2014

Zondag 14 september was het dan zover: na alle voorbereidingen konden de lopers van start bij de Rabobank Dubbele Mijl, de Reggefiber Kidsruns (voor onder- en bovenbouw) en de vijf mijl Menzis Singelloop. De kidsrun had een ongekend hoog aantal deelnemers, en ook de Singelloop zelf groeide, in totaal 3500 deelnemers.
Dit jaar werden de parcoursrecords bij zowel de mannen als de vrouwen flink scherper gesteld door de internationale toplopers.

(foto: René Wolf)

De Dubbele Mijl was een prooi voor de TION dames Rianne Aarnink en Ellen van der Kolk. Op de 5 mijl liepen drie TION dames bij de eerste 10, na Lesley Smit van LAAC die een prachtige derde plek haalde na een mooie strijd met een Keniaanse loopster waren dat Renee van Hoof (5de), Gea Siekmans (8ste) en Ellen Venekamp (9de).
Rene Stokvis van TION werd 6de op de 5 mijl en nam Fabian ten Kate (Vitalis) op sleeptouw die 7de werd. Wouter de Boer van TION eindigde als 10de in de wedstrijd.
Arie Fröberg werd derde in de categorie M50.

Veel leden van AC Tion liepen niet alleen mee, maar waren ook present als vrijwilliger en supporter. Allemaal heel erg bedankt voor dit enorme loopfeest.

Zie voor alle informatie de website www.singelloop-enschede.nl en de social media (facebook, twitter). De uitslagen staan hier.
Een reactie op Mooie editie Menzis Singelloop Enschede 2014

  1. arie schreef:

    en onze eigen webmaster Simon Engelberts werd vierde bij de jonge kerels 40+

Reacties zijn gesloten.