Nieuwe energie voor Singelloop Enschede

Nieuwe energie voor Singelloop Enschede

13
jun
2016

 

Singelloop Enschede en Pure Energie slaan met ingang van dit jaar de handen ineen. De duurzame energieleverancier uit Enschede en de Singelloop zijn overeengekomen samen te gaan werken rondom het evenement op de Enschedese singels en in het Volkspark. 

Voor Pure Energie is de Singelloop Enschede een passend evenement om te ondersteunen. Alfons Wispels, duurzaam ondernemer en oprichter van Pure Energie: “Hardlopen is net als groene stroom gezonde energie! We vinden het belangrijk dat mensen net zo verantwoord omgaan met hun eigen energie als met duurzame energie. De Singelloop heeft de afgelopen jaren bewezen veel mensen, zowel jong als oud, aan te zetten om in beweging te komen. Daarom gaan wij dit evenement op duurzame wijze ondersteunen”.

MenzisSingelloopEnschedeMarc Woesthuis van de Singelloop is blij met de nieuwe partner: “Dit geeft ons de mogelijkheid om het evenement verder te verbeteren en de lopers te blijven verrassen met een fantastische loop, een geweldige sfeer en vele leuke extra’s. Zo zorgt Pure Energie voor een geweldig fotomoment halverwege de loop! Deze foto’s worden door Pure Energie beschikbaar gesteld aan de deelnemers. Ook zijn ze aanwezig met leuke acties. Het belooft een energieke loop te worden!”

De inschrijving voor de Singelloop is inmiddels gestart. Bezoek www.singelloop-enschede.nl voor meer informatie.

PureEnergieOver Pure Energie

Pure Energie levert uitsluitend 100% groene stroom uit Nederland aan huishoudens en bedrijven uit eigen wind- en zonprojecten. Een puur Hollands, duurzaam en uniek concept dat niet onopgemerkt is gebleven: de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu hebben Pure Energie als enige drie keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Pure Energie, energie waar je blij van wordt.