Nieuwe hardloop clinics bij AC Tion

Nieuwe hardloop clinics bij AC Tion

21
mei
2013

Vanaf 28 mei start AC TION met een nieuwe reeks hardloopclinics. Wil je voor het eerst 5 km aan één stuk kunnen hardlopen, wil je op 8 september deelnemen aan de Singelloop (8 km) of wil je je tijden verbeteren op de 10 km, halve marathon (bijvoorbeeld de Herfstloop) of hele marathon? Grijp dan nu je kans en kom in beweging! Meld je aan voor één van de clinics en bereid je onder begeleiding van ervaren trainers voor. Je kunt drie keer per week trainen, krijgt voor de gehele voorbereidingsperiode een trainingsschema, trainingsadvies en tips over loopschoenen, kleding en voeding. Daarnaast is er op de atletiekbaan een fysiotherapeut/sportmasseur aanwezig.

Afstanden

Beginners

Krijg je loopkriebels nu het voorjaar er eindelijk is, maar vind je het moeilijk om in je eentje regelmatig te trainen? Bij AC TION loop je niet alleen, maar samen! Je leert het lopen goed op te bouwen en bent aan het einde van de clinic in staat om 5 km aaneengesloten hard te lopen.

 

10 km-clinic

Als je al loopervaring hebt en een half uur aaneengesloten kunt hardlopen dan is trainen voor een 10 km de volgende stap! Ook nu train je samen met andere lopers en verbeter je je techniek en snelheid. De professionele trainers geven je tips over hoe je nóg beter en efficiënter kunt lopen, waardoor je je eerste 10 km-wedstrijd misschien wel fluitend aflegt!

 

Halve marathon

Ben je van plan in het najaar een halve marathon te lopen en kun je nu al minimaal een uur achtereen hardlopen, dan is deze clinic wellicht iets voor jou! En we hebben een tip: de Herfstloop van AC TION is een echte aanrader. Je loopt een mooi parcours door het prachtige buitengebied van Enschede.

 

Hele marathon

Heb je intussen één of meerdere halve marathons gelopen en is het nu tijd voor een hele marathon? Bereid je dan in een groep voor op een hele (najaars)marathon. Wil je deelnemen aan deze clinic dat moet je minimaal 2 uur achtereen kunnen hardlopen.

 

Informatie

Start clinics
Het startschot voor de clinics valt op dinsdag 28 mei (later instromen is eventueel mogelijk). Deelnemers kunnen iedere dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur en zaterdagochtend om 09.00 uur trainen.

 

Kosten

De kosten bedragen € 75,- (maandelijks wordt € 15,- geïnd). Hierbij is inbegrepen:

3 x per week deelname aan trainingen gegeven door ervaren trainers

Gratis deelname aan de Menzis Singelloop (8 september)

Gratis deelname aan de Herfstloop (13 oktober)

Trainingsadvies, trainingsschema en tips over kleding, loopschoenen en voeding

 

Locatie

De clinics vinden plaats op (of starten vanaf) de atletiekbaan aan de Geessinkweg in Enschede.

 

Inschrijven
Je kunt je aanmelden via info@runnersworldenschede.nl of loop gerust bij Runners World Enschede (Kuipersdijk 52) binnen. Voor vragen over deelname kun je hier ook terecht: 053-434 55 30.

Wegatletiek overzichtspagina.Een reactie op Nieuwe hardloop clinics bij AC Tion

  1. Monique Veenstra schreef:

    Ik wil mij graag opgeven voor de hardloopclinic voor de halve marathon .

Reacties zijn gesloten.