Nieuwe ontwikkelingen bij De Herfstloop van 2014

Nieuwe ontwikkelingen bij De Herfstloop van 2014

14
jun
2014

Zondag 12 oktober a.s. vindt alweer de 37ste editie van De Herfstloop plaats.  Bij deze nieuwe editie zullen een aantal nieuwe ontwikkelingen zichtbaar zijn.

Het belangrijkste nieuwtje in 2014 is de introductie van een kidsrun. Deze zal bestaan uit 2 rondes van 400 meter op onze atletiekbaan en is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud. Op deze manier zijn straks alle leeftijden vertegenwoordigd op De Herfstloop.
Ook zijn de loopafstanden allemaal nog een keer nagemeten en worden nu met de actuele afstand weergegeven, zodat je vooraf beter weet waar je aan toe bent. Tevens zullen kilometerborden geplaatst worden, waardoor jij weet hoe ver je onderweg nog moet lopen.

Dit jaar zullen de verschillende afstanden – met enkele minuten verschil – ook apart van elkaar starten. Het doel hiervan is jouw veiligheid te verhogen en jou een kans te geven een nog betere tijd neer te zetten.
Er zullen dit jaar meer toiletten ter beschikking zijn zodat iedereen sneller aan de wedstrijdvoorbereiding kan beginnen. Tevens zullen ten aanzien van de aankleding van het terrein nog veranderingen plaatsvinden om de sfeer te verhogen.

Op deze manier blijft De Herfstloop continu in beweging met jou. Lees hier meer over de nieuwe editie van De Herfstloop.
2 reacties op Nieuwe ontwikkelingen bij De Herfstloop van 2014

  1. Johan Assink schreef:

    Halve marathon is toch 21,1 km en geen 21,8?
    Wij Ava’70 komen met ongeveer 20 lopers. Is het zinvol om gezamenlijk in te schrijven, event. korting?

    met sportgroet, Johan Assink

Reacties zijn gesloten.