Record indoor wedstrijd Diekmanhal

Record indoor wedstrijd Diekmanhal

26
okt
2014

Op zondag 26 oktober organiseert AC TION haar eerste indoorwedstrijd van dit seizoen in de Diekmanhal in Enschede. Voor veel atleten is dit een laatste mogelijkheid om hun PR aan te scherpen in hun huidige categorie omdat men per 1 november overgaat naar een andere categorie. Wij verheugen ons de laatste jaren in een toenemend deelnemersaantal. Met de laatste jaren deelnemers uit de hele regio en (ver) daarbuiten, zoals Deventer, Krommenie, Groningen, Eindhoven, Roermond, is het een mooie landelijke wedstrijd.
Voor de pupillen betreft het een 3-kamp terwijl de junioren, senioren en masters zich per onderdeel konden opgeven.

NA-INSCHRIJVEN NIET MOGELIJK!!

wij hebben een kleine aanpassing in de chronoloog moeten doen omdat de chronoloog per onderdeel en die per categorie niet geheel aansloten. Het chronoloog per categorie heeft een wijziging ondergaan de 60mH series JC is niet om 16:05 maar om 16:15, het chronoloog per onderdeel heeft aan aantal kleine aanpassingen ondergaan zodat deze aansluit bij die van per categorie. De wijzigingen zijn in het rood aangebracht.

Voor de voorlopige chronoloog versie 1.1 klik op: 2014 Voorlopig Chronoloog versie 1.1

Baanatletiek overzichtspagina.Een reactie op Record indoor wedstrijd Diekmanhal

 1. Heidi van Heeringen schreef:

  Goedenavond,

  Even een vraagje, wij hebben een aantal minipupillen in onze geleding die ook graag mee zouden willen doen, maar in de informatie worden wij niet genoemd. Kunnen zij wel of niet meedoen met deze indoor Record Wedstrijd?

  Met vriendelijke groet,

  Heidi van Heeringen
  namens TGAV

Reacties zijn gesloten.