Rutbeekcross, 15 januari 2017

Rutbeekcross, 15 januari 2017

15
jan
2017

Terug van weggeweest: De Rutbeekcross

Op 15 januari 2017 is het zover. Een nieuw begin van wat in de toekomst de mooiste cross van het Oosten zal worden. Lang heeft de Rutbeekcross niet op de hardloopkalender gestaan. Nu is-ie terug van weggeweest. En hoe!

We hebben een mooi technisch parcours uitgezet dat voor iedere loper iets te bieden heeft. Denk aan mul zand, slingerende bospaden en stukken ‘snel’ gras. En met verschillende afstanden voor jeugd (1,1 km en 2,0 km) en volwassenen (2,8 km, 5,5 km en 11,0 km) is er zo voor elk niveau een prachtige route over het Rutbeek te lopen.

Dus ben je nog onervaren in het crossen of al helemaal doorgewinterd in het off-road hardlopen: de Rutbeekcross is een perfecte wedstrijd om het jaar 2017 goed mee te beginnen. En we beloven je, als je de finish over komt denk je: Bammm, dit was gaaf!

Op www.rutbeekcross.nl vind je alle informatie over de verschillende afstanden, inschrijving en overige details. Voor-inschrijving is mogelijk tot en met 8 januari. Na-inschrijving is mogelijk op 15 januari tot een half uur voor aanvang van de start van het onderdeel (tegen iets hoger tarief).

We wensen je alvast een sportief en gezond 2017 en hopen je te zien als deelnemer of toeschouwer bij de Rutbeekcross.

Groet,

Het AC Tion Rutbeekcross-team

Meer informatie: www.rutbeekcross.nl
Twentse Cross Competitie: www.twentsecrosscompetitie.nl