Start MiLa wedstrijdgroep

Start MiLa wedstrijdgroep

16
mrt
2015

Vanaf maandag 16 maart 2015 start er bij AC TION een specifieke MiLa trainingsgroep voor atleten in de leeftijd van 14 tot ±35 jaar die gericht is op loopafstanden van de 400m tot 10km. De trainingen worden gegeven door Marjolein Stegeman, zij is selectietrainer MiLa en daarnaast werkzaam als fysiotherapeut en inspanningsfysioloog bij FysioHolland Twente.

De specifieke trainingen zijn op:

  • Maandagavond van 19.00 – 20.30 uur
  • Donderdagavond van 19.00 – 20.30 uur

Op dinsdagavond en zaterdagochtend zijn er in overleg extra trainingsmogelijkheden gericht op duurwerk, sprinttraining of tempo-intervallen. Het trainingsschema wordt individueel bepaald na overleg met de trainer.

Tijdens de specifieke MiLa trainingen ligt het accent op o.a. looptechniek (o.a. met video-analyse), algehele stabiliteit & kracht en uiteraard een specifiek MiLa loopprogramma.

In aanloop naar deze datum en tijdens de eerste weken wil de trainer graag met alle atleten (<18 jaar bij voorkeur met ouders) individueel kijken naar een geschikte weekplanning van trainingen, de belastbaarheid/ blessuregeschiedenis en natuurlijk de training- en wedstrijddoelen voor de komende jaren.

Ben je geïnteresseerd en gemotiveerd om mee te gaan trainen in deze groep, meld je dan via een mail aan bij Marjolein.

 

Hartelijke groet, mede namens de trainers en het bestuur,

Marjolein Stegeman (marjoleinstegeman@gmail.com)

Baanatletiek overzichtspagina. Wegatletiek overzichtspagina.