Uitslag indoor 26 oktober 2014

Uitslag indoor 26 oktober 2014

26
okt
2014

Een woord van dank gaat naar iedereen uit die deze indoor mogelijk heeft gemaakt, de juryleden, de scheidsrechters, de wedstrijdleider, de baanploeg en het secretariaat en natuurlijk niet te vergeten de bijna 300 atleten. Met winnaars uit Heerhugowaard, Apeldoorn, Zutphen, Delfzijl, Nijverdal, Rijssen, Enschede, Hengelo, Raalte, Emmen, Ommen, Rotterdam, Winterswijk en Losser was te zien dat de atleten echt overal vandaan kwamen.

Net als ieder jaar werden er ook nu weer halrecords verbroken en wel door Lana Broers (AV Hera), Bruce Boon (AV Flevodelta), Sanders Koops (EAC De Sperwers), Emiel Rombouts (MPM), Wan Bakx (AC TION) en Monique Heins (AV’34). In het tabblad mutaties halrecords in het uitslagenbestand zie je waarop zij halrecords verbeterden.
Een prestatie die ik niet ongenoemd wil laten is die van Kahlan Geluk van Stad Rotterdam die de 60m bij de MD won in 8,78. Dat is niet zo bijzonder of misschien ook wel, maar wat het echt bijzonder maakt is dat ze ook in de series en 1/2 finale een tijd liep van 8,78.

Met uiteindelijk bijna 300 deelnemende atleten wil het dan wel eens niet helemaal goed gaan met de chronoloog, tijd genoeg gepland maar als dan een groep uitloopt heeft de rest daar toch hinder van. Wellicht moeten we niet direct het aantal deelnemers gaan beperken maar kiezen voor een andere opzet:
– bijv. de pupillen ‘s ochtends en de rest ‘s middags, waardoor ook de pupillen kortere wachttijden tussendoor hebben
– de begintijd vervroegen naar 10 uur waarmee je meer ruimte creëert, maar het wel lastiger maakt voor de deelnemers die van ver komen
– wellicht hebben jullie ook nog suggesties, laat deze ons weten

Mochten jullie nog -opbouwende- kritiek of een positief geluid willen laten horen, laat het ons dan weten zodat we bij de volgende indoor op zondag 8 maart 2015 hier ons voordeel mee kunnen doen.
Mail deze dan naar klootwijk2@home.nl

Voor de uitslag klik op: Uitslag 2014-10 Def

Baanatletiek overzichtspagina.