Uitslag en Foto’s Indoor maart 2015

Uitslag en Foto’s Indoor maart 2015

08
mrt
2015

Inmiddels staan er ook veel foto’s in ons fotoalbum (onder media / foto’s).

Hallo allen,

Na een goed verlopen indoor met ruim 200 deelnemers, wil ik ten eerste een ieder bedanken die deze wedstrijd mede mogelijk heeft gemaakt, en natuurlijk danken we de atleten voor hun deelname.
Helaas zijn de records uit de jaren 90 niet uit de boeken verdwenen dus in oktober is er weer een kans om deze ‘oude’ halrecords te verbreken.

Net als altijd zijn er wel weer halrecords verbroken of er bij gekomen maar de jeugd heeft het in deze wel een beetje laten afweten, terwijl de masters flink hebben uitgepakt: Marlou Klaver van Nijmegen Atletiek heeft nu alle halrecords bij de vrouwen 45+, Paul Boer van AC TION pakte 2 halrecords bij de mannen 65+ en Martin Regtop van AC TION kwam net 1 cm te kort om het halrecord te verbeteren bij kogelstoten en moet het doen met een evenaring. Monique Heins van AV’34 scherpte haar halrecord aan bij de V35 Kogel, Ben van Sark van AV Haaksbergen pakte het halrcord bij de M45 op Kogel en Hanny Ebbekink-Tukkers vestigde bij de V55 een halrecord ook bij Kogel.
Met 100 pupillen was de strijd om de podiumplaatsen in de diverse categoriën spannend.

Natuurlijk blijft er altijd wat liggen en hebben we enkele gevonden voorwerpen: een groene broodtrommel, een roze bidon en een zwarte sjaal, info via Hennie Klootwijk 053-4351740.

Voor de uitslag klik op de volgende link: uitslagen maart 2015 site

  

   

  
Een reactie op Uitslag en Foto’s Indoor maart 2015

  1. Nel Dost schreef:

    Dat ziet er professioneel uit! complimenten.

Reacties zijn gesloten.