Uitslagen Avondevent

Uitslagen Avondevent

04
sep
2015

Een regenachtige vrijdag beïnvloedde het wedstrijdverloop bij de Polsstokhoogspringers. Van de 10 deelnemers besloten er 2 niet mee te doen, 7 hadden teveel last van de regen en de zijwaartse wind dat zij geen resultaat bij elkaar konden springen. De 3 deelnemers met wel een resultaat kwamen allen verder dan hun aanvangshoogte. In totaal zijn er 43 pogingen gedaan. Bij het hoogspringen waren er 3 voor-inschrijvngen en door de regen geen na-inschrijving, uiteindelijk resulterend in 1 hoogspringer die wel zijn PR evenaarde, Rens Rolink van AV Iphitos met 1.55.

De 3000m bestond uit een serie van 11 deelnemers waarbij Theo Leuters van AC TION lang het tempo kon volgen van Wouter Doesburg (de haas) en Alex Stienstra van LAAC Twente, die uiteindelijk in de laatste 300 meter toch nog wegliep en met een tijd van 9.41.76 Theo na de 2e plaats verwees met 9.44.51.

start 3000m winnaar Alex Stienstra geheel rechts

De middag was begonnen met een tweetal Polsstokhoogspringclinics door Rianna Galiart, meervoudig Nederlandse kampioene. In 2 groepen van 6 werden de junioren wegwijs gemaakt in het Polsstokhoogspringen.

Al met al een geslaagde dag en een dankwoord voor een ieder die ondanks de regen zich hier optimaal voor hebben ingezet.

de uitslag Uitslag 2015