Uitslag Poststokhoogevent

13
sep
2013

Voor het eerst sinds lange tijd was er weer een avondwedstrijd op onze atletiekbaan. Als vereniging hebben we het idee om avondwedstrijden te gaan organiseren waar telkens hooguit een tweetal onderdelen worden aangeboden. Voor vrijdag 13 september gold dat het polsstokhoogspringen al lang bekend was, maar welk extra loopnummer eraan werd toegevoegd is pas laat bekend geworden, dus dit moet in de toekomst anders.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een clinic die onder de bezielende leiding van meervoudig nederlands kampioene Rianne Galiart lid van AV Lycurgus stond.

Met een achttal deelnemers waren we bijna 2 uur bezig, Marjolein Klaren van AV Atletics vond de clinic zo mooi dat ze besloot om ook aan de wedstrijd mee te gaan doen en als MD dan over 1.80 te springen is top.

Brigitte van der Kamp van GAC Hilversum zet ons avondwedstrijd helemaal op de kaart door een nederlands record bij de V50 te springen en sprong over 3.22.

Natascha Fedder 1.80 Chiem Berends 2.40 Kees Jagers 2.20 Luuk Peters 2.80 Lauri Hulleman 2.90 Wouter Nieuwhof 3.00 maakte het deelnemersveld compleet.

Op de 5 km liep Jan Willem Albrecht van AV Fit uit Zeist een keurige 25.17

Baanatletiek overzichtspagina.