Loopclinics Singelloop-Herfstloop 2017

Loopclinics Singelloop-Herfstloop 2017

AC TION organiseert jaarlijks de Menzis Singelloop en de Herfstloop Twente. Om je optimaal voor te bereiden op deelname aan deze lopen bieden we ook in 2017 weer loopclinics aan. Onder begeleiding van onze gediplomeerde trainers train je op een leuke en verantwoorde manier naar de wedstrijden toe.

Voor wie zijn de clinics?

De clinics richten zich op lopers, die minstens 5 km aaneengesloten kunnen hardlopen en die graag hun techniek, snelheid en afstand willen verbeteren of uitbouwen.

Wat krijg je bij deelname?

Voor een prijs van slechts € 44,95 ontvang je een pakket t.w.v. € 81,-:

  • Van 6 juni t/m 1 oktober 2017 de mogelijkheid om drie keer per week in de reguliere trainingsgroepen van AC TION op jouw eigen niveau te trainen
  • Trainen onder begeleiding van professionele trainers
  • Intakegesprek met je trainer, waarbij je loopervaring en eventuele blessures uit het verleden besproken worden
  • Gratis deelname aan en inschrijving verzorgd door de Singelloop Enschede (10 september)
  • Gratis deelname aan en inschrijving verzorgd door de Herfstloop Twente (1 oktober)
  • Functioneel clinic-hardloopshirt
  • Trainingsschema
  • Trainingsadvies
  • Daarnaast is er op de atletiekbaan van AC TION een fysiotherapeut/sportmasseur aanwezig

Locatie

De clinics vinden op dinsdag en donderdag plaats op (of starten vanaf) de atletiekbaan aan de Geessinkweg in Enschede. Op zaterdag start de groep – afhankelijk van je niveau – vanaf de Buurserstraat of vanaf wisselende locaties in Enschede en omgeving.

Start clinics

Het startschot voor de clinics valt op dinsdag 6 juni (later instromen is eventueel mogelijk). De clinic eindigt met de Hersftloop opzondag 1 oktober. Je sluit op je eigen niveau aan in een van de reguliere trainingsgroepen van AC TION.

Trainingstijden
Dinsdag: 18:30 uur of 19:30 uur op de baan
Donderdag: 18:30 uur op de weg
Zaterdag: 09:00 uur op de weg, een lange langzame duurloop van minimaal 1 uur

Waarom trainen bij een club?

De trainingen gaan uit van verbetering van je looptechniek, duurvermogen en basissnelheid op een geleidelijke, gevarieerde en gedoseerde manier en staan onder leiding van door de atletiekunie opgeleide en gecertificeerde trainers. Daarbij staan ongedwongenheid en gezelligheid in groepsverband voorop!

Inschrijven

Om je in te schrijven voor de loopclinics Singelloop-Herfstloop 2017 stuur je een email naar loopclinics.action@gmail.com Hierin vermeld je je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en het aantal kilometers dat je gemiddeld kan hardlopen.

Op het moment dat je dan het inschrijfgeld hebt overgemaakt op onderstaand rekeningnummer is de inschrijving definitief en ben je van harte welkom op 6 juni as. bij de loopclinics Singelloop-Herfstloop.

Rekeningnummer: NL93SNSB0913942960
T.n.v. AC TION
O.v.v. eigen naam en loopclinics Singelloop-Herfstloop

Vragen?

Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Enith Bouwmeester (trainer) via
loopclinics.action@gmail.com.