Fysiotherapie AC TION

Fysiotherapie AC TION

logo_FH_geel_RGB

AC TION werkt samen met FysioHolland op het gebied van blessurepreventie en blessurebehandeling. Als lid van AC TION kunt u vrijblijvend een eerste afspraak maken bij FysioHolland Twente wanneer u een (beginnende) blessure ervaart. Bij deze eerste afspraak worden de klachten gescreend en wordt er advies gegeven met betrekking tot het vervolgtraject. Dit kan een advies / uitleggesprek, het starten van een revalidatietraject of doorverwijzing naar huisarts zijn. Wanneer u geadviseerd wordt om een fysiotherapeutisch behandeltraject op te starten, dan worden de behandelingen gedeclareerd via uw aanvullende verzekering. Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft, moet u de behandelingen zelf bekostigen.

De screening van de klachten zal worden uitgevoerd door Werner van de Ven, Tom Spijkerman en Rosemary Dubbeldam. Werner van de Ven heeft na zijn opleiding fysiotherapie ook nog de master Bewegingswetenschappen afgerond. Tom Spijkerman is algemeen fysiotherapeut en master sportfysiotherapeut in opleiding. Rosemary Dubbeldam is algemeen fysiotherapeut die zich voornamelijk richt op onderbeen-, enkel- en voetklachten.

Werner van de Ven, Tom Spijkerman en Rosemary Dubbeldam

Wanneer u een afspraak wilt maken bij FysioHolland Twente kunt u telefonisch contact opnemen (053-4773244) of via de email (twente@fysioholland.nl). Vermeld bij het maken van de afspraak duidelijk dat u lid bent van AC TION en dat een screening van de klachten betreft.

FysioHolland Twente:

Geessinkbrink 7
7544 CW Enschede
Tel: 053-4773244
Email: twente@fysioholland.nl
www.fysioholland.nl

csm_Voettraining_looptraining_Enschede_Hengelo