AC TION KAMP PUP/JUN 2020

AC TION KAMP PUP/JUN 2020

07
feb
2020

Beste pupillen & junioren C/D/B1,

Het is al een tijd geleden dat we een kamp hebben georganiseerd, maar dit jaar is er weer een kamp! De pupillen zijn welkom op 7/8 februari en de junioren zijn welkom op 8/9 februari. Er is besloten om dit jaar de junioren B1, naast de junioren C & D, ook uit te nodigen. Deze junioren hadden anders hun laatste kamp gemist. We gaan, net zoals de vorige keer, naar kampeer boerderij de Langenberg. Deze kampeerboerderij ligt aan de Enterveenweg 10 in Rijssen ( www.delangenberg.nl ).

De pupillen worden op vrijdagavond (met een lege maag) verwacht om 18.00. Voor hen zal het kamp tot 15.30 zaterdagmiddag duren. De junioren worden zaterdagavond om 18.00 verwacht (ook met een lege maag) en zij hebben kamp tot zondagmiddag 15.30. Het avondeten, ontbijt en de lunch worden bij beiden groepen door ons verzorgd. Voor het vervoer naar Rijssen moet zelf gezorgd worden (daarvoor mogen de whatsappgroepen rond het kamp natuurlijk even gebruikt worden als carpool-app).

De kosten voor dit kamp bedragen €25,-. Voor deze bijdrage krijgen alle kinderen een overnachting in de kampeerboerderij met verschillende activiteiten, drie maaltijden en een onvergetelijk kamp! Opgeven kan door deze link te volgen:

Pupillen: bit.ly/39YciCd

Junioren: bit.ly/2TeAt9r

Wanneer de opgave via de link is afgerond ontvang je een mail met betaalinstructies. De opgave moet uiterlijk 31 januari om middernacht binnen zijn.

Wat moet er mee?

  • Toiletspullen
  • Pyjama o.i.d.
  • Warme kleding voor ’s nachts
  • Eventuele regenkleding, muts, handschoenen, sjaal (februari is koud!)
  • Beddengoed (deken of slaapzak, hoeslaken en kussensloop)
  • Sportkleding
  • Zaklamp

Bij verdere vragen kan je op de baan terecht bij één van de trainers.

Sportieve groet namens alle trainers,

Andor Engelberts

 

Jeugd overzichtspagina.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.