RunX Twente Nightrun 29 december

RunX Twente Nightrun 29 december

29
dec
2019

Ook dit jaar organiseert RunX Twente weer de RunX Nightrun. Voor mensen die al eerder meeliepen behoeft deze gezellige loop natuurlijk geen uitleg.
Een lange stoet mensen. uitgedost met sfeervolle, maar ook functionele verlichting lopen mee op dit prachtige rondje, waarbij we onder andere het Groot Brunink aandoen. De sfeer is uniek en deze wordt onderweg nog eens versterkt door de klank van de midwinterhoornblazers.

We hebben inmiddels van alles gezien; hardlopende kerstbomen, engeltjes compleet met vleugels die prachtig verlicht over de weg “vliegen”  en een als kerstman uitgedoste hardloper met feestverlichting. Prachtig!
Na afloop is er een lekker glaasje Gluwein of warme chocolade. En als je dan ook nog eens in de prijzen valt omdat de jury jouw creatie het mooist vindt, dan kan jouw avond niet meer stuk!
Ook dit jaar zijn er prijzen voor de beste creaties!

Lijkt het jou leuk om een avond te stralen en samen te genieten van deze prachtige loop?  Schrijf je dan nu in.
Er zijn twee afstanden,  5 en 10 kilometer. Het is geen wedstrijd, we blijven als groep bij elkaar. Juist de uitstraling die de groep heeft,  maakt het evenement zo aantrekkelijk. En dan nog even dit: Elke deelnemer ontvangt een gratis hoofdlampje en glowgoodys!
De Nightrun vindt plaats op 
Zondag 29 december 19:00u Locatie AC TION Geessinkweg Enschede
Klik hier voor inschrijving en op de dag zelf kan er tot een kwartier voor aanvang ter plaatse worden ingeschreven.

(foto: Marijke Kenkhuis)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.